Κάνε το μπαλκόνι σου… θερινό σινεμά!

Ο Αύγουστος ξεκίνησε με γλυκά βράδυνα αεράκια και εξαιρετική πανσέληνο. Τι καλύτερο από το να περνάς όμορφα στο μπαλκόνι σου!

Το μπαλκόνι είναι ένας ιδιαίτερος χώρος. Δεν έχει την ίδια χρήση όλο το χρόνο. Το καλοκαιράκι όμως και ειδικά τον Αύγουστο που τα βράδια είναι πιο γλυκά είναι το ιδανικό σημείο για άραγμα. Είτε θες την παρέα είτε το άλλο σου μισό ή ακόμα και αν είσαι σε φάση μοναχικής χαλάρωσης το μπαλκόνι σου είναι το καλύτερο σημείο. Πέρα από τα φυτά σου και τραπέζι για γεύματα το μπαλκόνι σου εύκολα γίνεται και ένα πριβέ θερινό σινεμά. Πώς; Πολύ απλά προσθέτεις ένα σύστημα προβολής όπως μια τηλεόραση ή ένα προβολικό!

Με τις νέες τεχνολογίες είναι πλέον πολύ εύκολο να προβάλεις ότι θες σχεδόν παντού. Είτε με μια smart TV είτε στριμάροντας από το κινητό μπορείς να έχεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο εύκολα παντού.

Τι χρειάζεται να κάνεις; Πρώτα από όλα να αποφασίσεις ανάμεσα σε τηλεόραση και προβολικό. Αν προτιμήσεις την λύση της τηλεόρασης το βασικό είναι να βρεις το κατάλληλο stand για να έχεις την τηλεόραση σου άφοβα στο μπαλκόνι. Οι βάσεις στήριξης είναι τριών κατηγοριών, επιτοίχιες, οροφής και επιδαπέδιες. Για το μπαλκόνι σου προτείνουμε μια βάση στήριξης δαπέδου, ιδανικά με ροδάκια για την πιο εύκολη μετακίνηση. Διαφορετικά δες αν σου κάνουν οι βάσεις οροφής. Μην ξεχνάς να διαλέγεις πάντα βάση ανάλογα με τις ίντσες της τηλεόρασης σου.

Πρόταση μας η Turbo-X Βάση Τηλεόρασης CRT-100 37″ – 70″.

Μια βάση με ρόδες για εύκολη μετακίνηση όπου θες που υποστηρίζει οθόνες από 37 μέχρι και 70 ίντσες. Με υποδοχές VESA 200, 300, 400 και 600×400 έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί στις περισσότερες τηλεοράσεις της αγοράς. Επιπλέον στηρίζει βάρος μέχρι και 50 κιλά, κάνοντας την ιδανική βάση ασχέτως μοντέλου τηλεόρασης. Έχει , δυνατότητα ρύθμισης ύψους έως και 1.60m και ελεύθερη κλίση + 10 ° ~ -10 °. Η ρύθμιση της ιδανικής γωνίας θέασης για πεντακάθαρη εικόνα είναι παιχνίδι! Εργονομικά σχεδιασμένη για να κρύβει τα καλώδια στο εσωτερικό της και με συμπαγή κατασκευή από χάλυβα θα μεταφέρει την τηλεόραση σου όπου θες άκοπα και άφοβα.

Τώρα αν δεν θες να μετακινείς την τηλεόραση από το σαλόνι σου αλλά προτιμάς μια δεύτερη συσκευή για το μπαλκόνι σου, σου έχουμε την λύση!

Turbo-X Android TV TXV-AU5095SMT 50″ 4Κ Ultra HD

Android TV στις 50 ίντσες με ανάλυση 4Κ HDR για τέλεια εικόνα, Google Assistant, πρόσβαση σεπλατφόρμες on-demand περιεχομένου, συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, έχει ότι χρειάζεσαι γιαατέλειωτες βραδιές διασκέδασης σε απίστευτη τιμή! Κάτω από τα 300 ευρώ πρόκειται για κορυφαία λύση. Σου προσφέρει την έκδοση 11 του λειτουργικού Android TV για μια smart τηλεόρασή με απεριόριστες δυνατότητες πλοήγησης, φωνητικό έλεγχο και πρόσβαση στο Google Play για ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας! Ένα πάνελ 4Κ που υποστηρίζει τεχνολογίες εικόνας Dolby Vision®/HDR10 για δυναμικά χρώματα και μεγαλύτερη αίσθηση ρεαλισμού. Αξιοποιεί τεχνολογία MEMC Motion Smoothing για την εξάλειψη φαινομένων όπως τα screen tearing και juddering. Ενώ φυσικά υποστηρίζει chromecast για να προβάλεις από το κινητό σου! Ιδανικό και οικονομικό πακέτο για να κάνει το μπαλκόνι σου απόλυτο σινεμά.

Τώρα αν το μπαλκόνι σου είναι περίεργο ή σχετικά μικρό ή αν προτιμάς κάτι πιο φορητό απλό σαν εγκατάσταση υπάρχει η τέλεια λύση! Ένα μικρό εύχρηστο προβολικό που μπορεί να προβάλει όπου θες από τοίχο και ταβάνια μέχρι την τέντα σου! Μιλάμε για τον Samsung Freestyle Smart Projector SP-LSP3B.

Ένας μικρός full HD προτζέκτορας. Μπορεί να προβάλει σε διαφορετικές γωνίες με την αυτόματη διόρθωση γεωμετρίας και χρώματος για προβολή και σε χρωματιστές επιφάνειες. Με ανάλυση προβολής Full HD (1920 x 1080) και φωτεινότητα έως 550 LED Lumen χάρη στην τεχνολογία LED και αντίθεση 100,000:1 και υποστήριξη HDR10 θα απολαμβάνεις κάθε περιεχόμενο όπου θες. Απόλαυσε κινηματογραφικό ήχο 360ο (5W) από μια μικρή συμπαγή συσκευή. Η δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική powerbank τον κάνει τον πιο φορητό προτζέκτορα! Το The Freestyle μπορεί να προβάλλει εικόνα μεγέθους από 30 έως 100 ίντσες. Πέρα από τις ενσωματωμένες smart εφαρμογές προσφέρει και εύκολο mobile mirroring. Στριμάρες μέσω της εφαρμογής SmartThings για Android ή το AirPlay 2 για συσκευές της Apple. Υποστηρίζει Tap View για χρήστες κινητών Samsung Galaxy ενώ επιτρέπει mirroring συμβατών μοντέλων Samsung TV. Με βάρος μόλις 800 γραμμάρια και όλες τις τεχνολογίες της Samsung θα είναι ο απόλυτος σύντροφος σου για διασκέδαση!