Ελένη Χατζίδου: Έτσι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον Ετεοκλή Παύλου

Χατζίδου Παύλου

""Έρχεται η κοπέλα και με ρωτά αν υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες εξετάσεις. Λέω: τι να σου πω… μπορεί", θυμάται η Ελένη Χατζίδου.

Την ιστορία με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της περιέγραψε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star. Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της Kourtney Kardashian, αφηγήθηκε τις στιγμές που πληροφορήθηκε πως θα γίνει μητέρα.

«Υπάρχει στο κανάλι μας στο YouTube ολόκληρο βίντεο για αυτό. Πηγαίνω στην Καλαμάτα διήμερο live, με πιάνει ένας φοβερός πόνος στο στομάχι, εκεί στο διάφραγμα. Πηγαίνουμε στο νοσοκομείο, γιατί πραγματικά υποφέρω και τους λέω: πρέπει να ακυρώσουμε το live, να ενημερώσω το μαγαζί», περιγράφει η Ελένη Χατζίδου.

«Έρχεται η κοπέλα και με ρωτά αν υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες εξετάσεις. Λέω: τι να σου πω… μπορεί. Μου κάνει τεστ εγκυμοσύνης, μου το φέρνει στο χέρι και λέει «είσαι έγκυος» και αρχίζω τα κλάματα. Πήραμε με face time τους δικούς μου», συνεχίζει η τραγουδίστρια.

«Το θυμάμαι ακόμη το Μαράκι. Όλες οι κοπέλες που ανακοινώνουν εγκυμοσύνη έχουν το ίδιο όνομα αν το παρατηρήσετε. Όλες!», ανέφερε με χιούμορ από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Στη μαμά και τον αδερφό του Ετεοκλή πώς το ανακοινώσαμε; Είχαμε να κάνουμε ένα catwalk μαζί ως νύφη και γαμπρός και λίγο πριν βγούμε τους πιάνουμε και τους λέμε: έχουμε να σας πούμε πάρα πολύ ωραία νέα. Μας πήραν τα ζουμιά», καταλήγει στην περιγραφή της η Ελένη Χατζίδου.