Τατιάνα Στεφανίδου για Τέμπη: «Εμείς έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη, να πούμε και τα δικά μας»

Τατιάνα Στεφανίδου

"Είναι ένας φαύλος κύκλος", σημειώνει η Τατιάνα Στεφανίδου για τη δημοσιογραφική κάλυψη της τραγωδίας στα Τέμπη.

Το δικό της σχόλιο σχετικά με τη δημοσιογραφική κάλυψη του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-Live, σε απευθείας σύνδεση που είχε με τη ρεπόρτερ του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη, έκανε τη δική της αυτοκριτική για την ελλιπή ανά τα χρόνια κάλυψη των προβλημάτων στον ΟΣΕ.

«Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του κι εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε ευθύνη, που δεν είχαμε σκεφτεί να μπούμε στις σήραγγες, στα τούνελ του ΟΣΕ και να δούμε ποια είναι η κατάστασή τους. Να ελέγξουμε όλες αυτές τις επιτροπές που πληρώνονται όλα αυτά τα χρόνια για να επιτηρούν τις συντηρήσεις», σχολίασε αρχικά η Ρένα Κουβελιώτη.

«Εμείς έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη, όχι μόνο για τις σήραγγες του ΟΣΕ. Να πούμε και τα δικά μας. Κι εμείς ασχολούμαστε με αυτό που επιλέγει να δει ο κόσμος συνήθως. Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δυστυχώς, πολλές φορές όταν βγάζεις ένα θέμα που έχει ουσία και αξία για την ανθρώπινη ζωή, είναι συχνά ένα θέμα που και ο τηλεθεατής δεν επιλέγει να το δει. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Έχουμε ευθύνη κι εμείς οι δημοσιογράφοι», παραδέχεται στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Ας δεσμευτούμε, λοιπόν, ότι τώρα θα φτάσουμε την έρευνα στο κόκαλο», τόνισε η Ρένα Κουβελιώτη, με την Τατιάνα Στεφανίδου να υπερθεματίζει.