Γιώργος Χειμωνέτος: «Στον χώρο της ομορφιάς είναι συνηθισμένη η σεξουαλική παρενόχληση»

Γιώργος Χειμωνέτος

"Σε εμένα είχε συμβεί" αποκαλύπτει ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, το γοητευτικό μοντέλο και πρώην αθλητής αναφέρθηκε στον τίτλο του σέξι Έλληνα, την σεξουαλική παρενόχληση και τις ευκαιρίες που προσφέρουν σήμερα τα ριάλιτι προγράμματα.

Λένε πως ήσουν ένας από τους πιο σέξι Έλληνες αθλητές. Αποδέχεσαι τον τίτλο αυτό;

Καλά τα πήγα. Το να είναι ένας άνθρωπος σέξι δνε λέει κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι έξυπνοι, επιτυχημένοι και σέξι. Δεν λέει κάτι. Το πως το διαχειρίζεσαι είναι το σημαντικό.

Είχες μιλήσει και για την παρενόχληση που είχες δεχτεί ως μοντέλο. Ήξερες περιπτώσεις που ενέδωσαν και έκαναν καριέρα;

Στον χώρο της ομορφιάς είναι συνηθισμένο. Όταν υπάρχει ένα όμορφο κορίτσι και ένα όμορφο αγόρι, υπάρχουν και τέτοιου είδους προτάσεις. Ασφαλώς το πρόβλημα δεν υπάρχει μονάχα στον χώρο την μόδας. Σε εμένα είχε συμβεί. Σε συναδέλφους μου έλεγα πως δεν έχει διαφορά αν θα κάνετε καριέρα τώρα ή αύριο, μικρή ή μεγάλη. Η καριέρα χτίζεται με τα όχι και το πιστεύω, Άτομα που συνάντησα και έκαναν κάποιες υποχωρήσεις τελικά δεν είχαν την πορεία που περίμεναν.

Τα ριάλιτι προσφέρουν ευκαιρίες; Το GNTM για παράδειγμα.

Εννοείται πως προσφέρουν. Αρκετοί ήδη έχουν ξεχωρίσει, κάνουν φωτογραφίσεις, μαζεύουν εμπειρίες και αυτό είναι το πιο σημαντικό στη ζωή,