Άγριες Μέλισσες: Συντάραξε ο θάνατος του Δούκα Σεβαστού

Άγριες Μέλισσες

Έσβησε ο Δούκας Σεβαστός στο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες!

Το πιο άδοξο τέλος έμελλε να έχει στις «Άγριες Μέλισσες» ο Δούκας Σεβαστός στο τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειρά του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης. Και αυτό καθώς ο μεγάλος πρωταγωνιστής του σίριαλ έπεσε νεκρός για να σώσει τη ζωή της Ελένης και της νεογέννητης κόρης της.

Ειδικότερα, στο πρώτο μέρος του τελευταίου επεισοδίου για τις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλλας διψούσε για αίμα και είχε στριμώξει στο υπόγειο τον Δούκα Σεβαστό και την Ελένη Σταμίρη. Στο πλευρό του είχε τους άνδρες του. Μέχρι που έκανε μια πρόταση στον Δούκα.

«Έλα έξω Δούκα και δεν θα πειράξω την Σταμίρη, εσένα έχω άχτι» φώναξε ο Ακύλλας στο υπόγειο για να απειλήσει στη συνέχεια τους δυο ήρωες πως αν δεν ανέβει ο Δούκας πάνω θα βάλει φωτιά και θα τους κάψει ζωντανούς. Τότε ο Δούκας Σεβαστός πήρε την μεγάλη απόφαση! Να δώσει την ζωή του για να σώσει την Ελένη Σταμίρη

Έτσι ανέβηκε πάνω και ο Ακύλλας εκτέλεσε το έργο του. Στη συνέχεια ο Νικηφόρος, ο Μελέτης, ο Κωνσταντής και ο Λάμπρος εισέβαλαν στην ερημική αποθήκη για να βρουν σχεδόν νεκρό τον Δούκα. Πέφτοντας όλοι αμέσως πάνω του, ο Δούκας Σεβαστός μπόρεσε μόνο να ψελλίσει πως κάτω βρίσκονταν η Ελένη με το νεογέννητο μωρό όπου και έτρεξε να τους βρει ο Λάμπρος.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο κεντρικός ήρωας έσβησε δίχως λέξη στα χέρια του Μελέτη και του Κωνσταντή…