Τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη για το χαμό του φίλου και συνεργάτη της Γιώργου Λουκανίδη

Η προσωπική ιστορία της καλεσμένης της έφερε στην Ελένη δυσάρεστες μνήμες: 'Ένα βράδυ, ένα ατύχημα, δεν ξέρω πως έγινε, κανείς δεν μπορεί να ξέρει"...

Πλημμύρισαν τα μάτια της Ελένης Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της αφήγησης από την καλεσμένη της που είχε χάσει σε δυστύχημα τον γιο της. Η Ελένη θυμήθηκε τον δικό της φίλο και συνεργάτη, πριν από πολλά χρόνια στον Πρωινό Καφέ, τον Γιώργο Λουκανίδη, ο οποίος είχε χαθεί ξαφνικά με παρόμοιο τρόπο.

«Έχω χάσει πολύ καλό μου φίλο, συνεργάτη από τη δουλειά, πριν από πολλά χρόνια… σχεδόν είκοσι, τον Γιώργο τον Λουκανίδη.», άρχισε να λέει η παρουσιάστρια, ενώ τα μάτια της βούρκωναν.

«Πολύ νέο παιδί, πολύ καλό παιδί και ξαφνικά μας ειδοποιούν -ήταν καλοκαίρι, ήμασταν σε διακοπές- ότι ένα βράδυ, ένα ατύχημα, δεν ξέρω πως έγινε, κανείς δεν μπορεί να ξέρει… Μεγάλο σοκ και για την οικογένεια και για τους ανθρώπους που ήταν κοντά του. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που χρειάζεται τη μεγαλύτερη στήριξη»…

Δείτε το βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη έχασε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και δεύτερο συνεργάτη της, το μοντέλο Mirela Colodzeischi.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μιρέλα ήταν ο δεύτερος συνεργάτης που έχασε η Ελένη

Οι γονείς της άτυχης Μιρέλας συγκλόνισαν στην Τατιάνα

Μοντέλο από την εκπομπή της Μενεγάκη σκοτώθηκε σε τροχαίο