Κακός χαμός με τον Παντελίδη και τα «Κατεχόμενα»! Έξαλλη η Σκορδά, άγριος καβγάς Γεωργαντά – Καβατζίκη!

«Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις που είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει»!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη στην Κύπρο, όταν τραγούδησε στο κοινό για «μία γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα»! Η άτοπη αυτή παρομοίωση του τραγουδιστή έφτασε και στο τραπέζι της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Η κουβέντα σύντομα εξελίχθηκε σε τρικούβερτο καβγά μεταξύ του Άρη Καβατζίκη και του Θέμη Γεωργαντά, ενώ αυστηρή κριτική άσκησε και η Φαίη Σκορδά στον Παντελή Παντελίδη.

Ο διάλογος είχε ως εξής:
Άρης: Ας έλεγε «αν δεν φάω το χαλούμι θα κλειστώ μες στο λαγούμι».
Θέμης: Δεν μου αρέσει αυτό το στυλάκι σου καθόλου, ειρωνεύεσαι τον Παντελίδη.
Άρης: Δεν του καταλογίζουμε κακία, αλλά ήταν μια άκαιρη στιγμή.
Φαίη: Δεν έπρεπε να το κάνει.
Μαρία: Δεν το λες.
Σάσα: Δεν το αγγίζεις καν!
Μαρία: Ένας καλλιτέχνης δεν έχει κάποιον μάνατζερ; Έπρεπε να βγει εκείνη την ώρα πάνω να τον μαζέψει! Δεν είναι αστείο!
Φαίη: Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε… Αυτό με γεια του και με χαρά του! :Αλλά το να βγεις, να πας εκείς και να κάνει μια ομοιοκαταληξία χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις που είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει!
Άρης: Όλες αυτές οι κοπέλες που λες και όσοι πάνε στον Παντελίδη να επανεξετάσουν μετά από αυτό το απόσπασμα λίγο τα γούστα τους, σε τι σημείο βρίσκονται. Μήπως έχει έρθει η ώρα της κρίσης στην Ελλάδα να επανεξετάσουμε τι ακριβώς ακούμε και αποθεώνουμε; Γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει βγάλει χρήματα, είναι μέχρι εδώ στα γαρύφαλλα κι εσύ μου λες ότι ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Με γεια τους με χαρά τους αλλά να επανεξετάσουν τι αποθεώνουμε σε αυτή τη χώρα; Αποθεώνουμε το παιδί που πάει στην Κύπρο και λέει γκόμενα – κατεχόμενα!
Θέμης: Τι λες τώρα; Δικαστής είσαι; Βάλε μια άνω τελεία! Είναι ένας εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια άτυχη στιγμή.
Φαίη: Αν το έκανε αυτό ο Ρουβάς, τι θα λέγατε;
Θέμης: Τι να επανεξετάσουμε Άρη μου; Αν θα πάμε στα μπουζούκια; Θα μας τρελάνεις;
Μαρία: Όταν σε ακολουθεί τόσος κόσμος έχεις μια μεγαλύτερη ευθύνη.

https://www.youtube.com/embed/q1wJomyTTM4