Η συνάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου με τους Λιάγκα – Σκορδά

Τι είπε ο παρουσιαστής για τα όσα κουβέντιασαν; Για ποιο λόγο έφυγε η Τζένη από την εκπομπή και επέστρεψε λίγο αργότερα;

Ενώ την είδαμε στην αρχή της εκπομπής, στη συνέχεια απουσίασε ενώ επέστρεψε στο τέλος. Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί: «Χαίρομαι που η γυναίκα μου λείπει, γιατί κάνει κάτι πολύ καλύτερο. Ζηλεύω αυτή τη στιγμή που έχει πάει να δει τον γιο της που πάει στην πρώτη δημοτικού και θα κάνει γυμναστικές επιδήξεις. Κανονικά θα έπρεπε να λείπω κι εγώ». 

Σε αυτό το σημείο ο Πέτρος αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά!

«Είδα τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και είδα και τον γιο σε φωτογραφία. Η Φαίη ήταν στα καλύτερά της, πρέπει να έχει χάσει τα 2/3 από τα κιλά της εγκυμοσύνης», ανέφερε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Βέβαια, ξέχασα να πω ότι πριν παίξαμε μπουνιές, κλωτσιές, οι άλλες ξεμαλλιάστηκαν. Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ γλυκά, κατά λάθος έγινε η συνάντηση. Ο μικρός τους γιος είναι κούκλος! Χάρηκα με τους ανθρώπους και με ενημέρωσαν και για πάρα πολλά πράγματα που θα έπρεπε να ξέρω και δεν τα ήξερα…. που βρίσκομαι, που πάω, που θα πάω… Πραγματικά ήταν μια καλή κουβέντα και το χάρηκα». 

«Να τους ζήσει! Να είναι καλά βέβαια. Το πιο σημαντικό, η υγεία», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος λόγος κράτησε τον Άκη Πετρετζίκη μακριά από την εκπομπή;