Παυλίνα Βουλγαράκη: «Είδα τους γονείς μου να καταρρέουν»

«Είχα απομονωθεί και όταν έβγαινα, μου ήταν δύσκολο»

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην «Καθημερινή» η Παυλίνα Βουλγαράκη, κόρη του πρώην υπουργού  Γιώργου Βουλγαράκη, μιλά με ειλικρίνεια για την εποχή που ξέσπασε το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

«Εκτός από τα γεγονότα που γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με την πολιτική, υπήρξαν και οι συνέπειες. Πως το αντιμετώπισε η μητέρα μου, ο πατέρας μου, μεταξύ τους, με εμάς τα παιδιά. Η φοβία που είχα με τον κόσμο υπήρχε, όμως τότε εκτροχιάστηκε το πρόβλημα μου. Είχα απομονωθεί και όταν έβγαινα, μου ήταν δύσκολο»λέει η τραγουδοποιός στη δημοσιογράφο Γιώτα Συκκα και συνεχίζει…

«Εκείνο που με τάραξε ήταν τα δικαστήρια της μητέρας μου. Ο κόσμος έχει τη δική του γνώμη, εγώ τη δική μου. Αλλά πως να πεις «είμαι αθώος». Εκείνη δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο, αλλά είχε κάνει τα συμβόλαια του Βατοπεδίου. Αισθάνθηκα κοντά και με τους δύο. Όμως εκεί που είχα συνηθίσει τους γονείς μου να είναι άτρωτοι και δυναμικοί, τους έβλεπα να καταρρέουν. Έπρεπε ως μεγαλύτερο παιδί να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου.»

Στην ερώτηση αν χώρισαν, απαντάει: «Τώρα είναι καλύτερα, γιατί οι ίδιοι επαναπροσδιόρισαν τις προτεραιότητές τους. Παλιά το σπίτι ήταν ένα πένθος. Τα φώτα ήταν πάντα σβηστά. Η μόνη μου διέξοδος ήταν η ψυχίατρος μου. Πέντε χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά. Δεν μπορώ να πω ότι μάθαινα κάτι, ήμουν σα ρομπότ.»

Διαβάστε ακόμα:

Ταλέντο η κόρη του Βουλγαράκη